ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟ 1ο FeedMeGreek

Στις αρχές Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη έκθεση FeedMeGreek στην Γερμανία. Συγκεκριμένα το τριήμερο 9,10 και 11 Δεκεμβρίου το κατάστημα της COCO-MAT στο Βερολίνο θα φιλοξενήσει μια διαφορετική έκθεση εκλεκτών ελληνικών προϊόντων διατροφής. Εκατόν πενήντα επιλεγμένα προϊόντα επώνυμων Ελλήνων παραγωγών θα παρουσιαστούν στην Γερμανική αγορά, με στόχο την μόνιμη παρουσία τους στην Ευρώπη.


Τo FeedMeGreek είναι η έκθεση/bazaar επώνυμων ποιοτικών ελληνικών προϊόντων διατροφής, το οποίο διεξάγεται σε επιλεγμένες μεγάλες πόλεις της Ευρώπης. Αρχίζοντας από την Γερμανία τον Δεκέμβριο 2016, τα καλύτερα προϊόντα της Ελλάδας θα παρουσιαστούν διαδοχικά στην Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Ισπανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Σε κάθε πόλη που φιλοξενείται η Εκθεση, διοργανώνεται ένα τριήμερο bazaar όπου παρουσιάζονται και πωλούνται τα προϊόντα, γίνονται γευστικές δοκιμές και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις.

Τα bazaars γίνονται στους χώρους που διαθέτει σε κάθε πόλη η COCO-MAT, η οποία είναι ο διεθνής συνεργάτης FeedMeGreek. Η COCO-MAT είναι η ελληνική εταιρεία με διεθνή παρουσία που κατασκευάζει ανώτερης ποιότητας χειροποίητα κρεβάτια, καινοτόμα προϊόντα ύπνου και έπιπλα από φυσικά υλικά.

Το Feed Me Greek έχει σαν στόχους να:

  • Αναδείξει τα ελληνικά προϊόντα σαν υψηλής ποιότητας ευρωπαϊκά προϊόντα
  • Εξασφαλίσει πωλήσεις και διεθνείς συνεργασίες στους συμμετέχοντες
  • Κάνει τα ελληνικά προϊόντα γνωστά στο ευρωπαϊκό καταναλωτικό κοινό

Συνεργάτες & Χορηγοί